Mijn naam is Yedda. Ik kom uit Pingtung in Taiwan. Mijn ouders hebben veer kinderen, twee dochters en twee jongens. Ik ben de oudste. Mijn zus is drie jaar joner dan ik, en mijn broers zijn ook jonger dan ik. Mijn familie woont in Pingtung, als ik woon in Taipei.

De ochtend begint om zes uur. Ik sta op om acht uur en ga naar school om half negen met de bus. De les van Nederlands begint om tien over negen. Om half elf, we hebben pauze. Ik drink thee en praat met vrienden. Om elf uur, we gaan weer naar de les. De les is afgelopen om twaalf uur. Ik kom thuis opnieuw met de bus lijn 15 of lijn 18. Mijn vriendin ga ook naar haar huis.

Ik eet en drink om half een. Ik luister naar de muzick om kwart over twee. Om kwart voor drie belt miijn vriendin  mij en we gaan boodschappen doen om drie. We gaan weer naar mijn huis om half zes. Ik maak het eten klaar. Er zijn rijst, soep, vis met veel groeten. We eten and praten over tv, muzick en school.

Het is laat. Mijn vrindin gaat weer naar haar huis om tien over negen. Ik leer mijn les en maak een oefening van half negen tot half tien. Ik ben moe omdat het is te laat. Ik ga naar bed om half twaalf en ik slaap. De nacht is donker en stil. Bijna iedereen slaapt
.

創作者介紹
創作者 YeddaW 的頭像
YeddaW

Yedda Wang (2008.12-2009.07)

YeddaW 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()